Chocolate Eclair Dessert
Ingredients
Filling:
2 (3.5 ounces) vanilla instant pudding boxes
3 c. milk
1 container (8 oz) Cool Whip
Graham crackers
Garnish:
1/3 c. cocoa
1 c. sugar
1/4 c. milk
1 stick (1/2 tsp.) Butter (or margarine)
1 c. vanilla
Method:
For the filling:
A. Combine pudding mix and milk; fight. Stir in Cool Whip.
2. Place a layer of graham crackers on the bottom of a 9x13 "flat Spread half of the pudding mixture over graham crackers Repeat with another layer of graham crackers and pudding; .. Then high with a final layer of graham crackers.
For the filling:
3. Bring cocoa, milk, and sugar full boil; to boil about 1 minute, stirring often. Remove from heat and cool a minute. Add butter and vanilla; stir until butter is melted.
4. Pour the chocolate filling on the top layer of graham crackers.
5. Refrigerate overnight.
Filling:
2 (3.5 ounces) vanilla instant pudding boxes
3 c. milk
1 container (8 oz) Cool Whip
Graham crackers
Garnish:
1/3 c. cocoa
1 c. sugar
1/4 c. milk
1 stick (1/2 tsp.) Butter (or margarine)
1 c. vanilla
Method:
For the filling:
A. Combine pudding mix and milk; fight. Stir in Cool Whip.
2. Place a layer of graham crackers on the bottom of a 9x13 "flat Spread half of the pudding mixture over graham crackers Repeat with another layer of graham crackers and pudding; .. Then high with a final layer of graham crackers.
For the filling:
3. Bring cocoa, milk, and sugar full boil; to boil about 1 minute, stirring often. Remove from heat and cool a minute. Add butter and vanilla; stir until butter is melted.
4. Pour the chocolate filling on the top layer of graham crackers.
5. Refrigerate overnight.
5 commentaires:
translation please.
Plz translate in English language
Remplissage:
2 (3,5 onces) boîtes vanille pouding instantané
3 c. lait
Récipient 1 (8 onces) de Cool Whip
Biscuits Graham
Garniture:
1/3 c. cacao
1 c. sucre
1/4 c. lait
1 bâton (1/2 c.) Beurre (ou la margarine)
1 c. vanille
Méthode:
Pour la garniture:
Une. Combiner le mélange à pouding et le lait; battre. Incorporer le Cool Whip.
2. Placez une couche de biscuits Graham dans le fond d'un 9x13 "plat Étaler 1/2 du mélange de pouding sur les biscuits graham Répéter l'opération avec une autre couche de biscuits Graham et le pudding;.. Puis de haut avec une dernière couche de biscuits Graham.
Pour la garniture:
3. Apportez cacao, le lait, et le sucre à ébullition complète; faire bouillir environ 1 minute, en remuant très souvent. Retirer du feu et laisser refroidir une minute. Ajouter le beurre et la vanille; remuer jusqu'à ce que le beurre soit fondu.
4. Verser la garniture au chocolat sur la couche supérieure de biscuits Graham.
5. Réfrigérer pendant la nuit.
Traslation please
Traslation please
Enregistrer un commentaire