Mashed Potato Puffs




Ingredients:
2 eggs
1/3 cup sour cream, plus more for serving
1 heaping cup shredded sharp cheddar cheese
2 tablespoons grated Parmesan
2 tablespoons chopped chives
salt and black pepper, to taste
3 cups mashed potatoes




Directions:
Preheat oven to 200 degrees
Grease 8 - 9 of the wells of a cupcake pan with olive oil or any other healthy oil of your choice.

In a medium mixing bowl whisk the eggs then whisk in the sour cream. Mix in both cheeses and the chives. Taste the potatoes and season them with salt and pepper if needed. Add them to the bowl and mix well.
Spoon them into the pan filling the cups just to the top or a little below. Bake for 25 - 35 minutes until they pull away from the sides of the cup and are golden brown all over. Remove from oven and let them cool 5 minutes in pan. Turn them out onto a platter. Serve with sour cream.

1 commentaires:

DIONE a dit…

ingredientes:
2 ovos
1/3 xícara de creme de leite , além de mais para servir
1 xícara de empilhamento queijo cheddar ralado afiada
2 colheres de sopa de parmesão ralado
2 colheres de sopa de cebolinha
sal e pimenta do reino a gosto
3 batatas copos de purê

Como chegar :
Preaqueça o forno a 200 graus
Graxa 8-9 dos poços de uma pan queque com azeite ou qualquer outro óleo saudável de sua escolha .

Em uma tigela média misture os ovos em seguida, bata o creme de leite azedo. Misture em ambos os queijos e as cebolinhas . Prove as batatas e tempere-os com sal e pimenta , se necessário. Adicioná-los para a tigela e misture bem.
Colher -los na panela enchendo os copos apenas a parte superior ou um pouco abaixo . Asse por 25-35 minutos, até que eles se afastar dos lados do copo e são marrom dourado todo . Retire do forno e deixe esfriar 5 minutos em panela. Transformá-los para fora em um prato. Sirva com creme azedo.

21 juin 2015 à 04:30

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